Pagina's

maandag 1 september 2014

Muurschildering 50%

Ik wilde graag een muurschildering in mijn woonkamer.

Als ik iets wil, dan doe ik het ook! Alleen ik wist niet hoe ik moest beginnen en ik wist eerst ook niet wat het moest gaan worden. Op een dag had ik het idee om er soort regenboog op te gaan maken.

Het begin de regenboog:
Deze regenboog heb ik gemaakt met verf van de Action en make-up sponsjes. Ik koop deze voor de verf om de muur te plamuren in plaats van het gezicht. Ik heb verder beetje met mijn vingers gewerkt. Ja, als ik eenmaal in creatieve bui ben, dan gebruik ik vanalles en nog wat. ;) De vlinder links staat voor de velen vlinders die ik tegenkom de laatste tijd. Heel vaak zitten ze ook in mijn huis midden in de nacht. Dan vliegt er weer een oranje vlinder in mijn slaapkamer. Echt grappig. :)

De draak :
 
Nadat er een tijdje een regenboog vond ik dat het tijd werd voor een uitbreiding, dus midden in de nacht maakte ik er o.a een draak bij. Deze keer gebruikte ik mijn vingers en een simpele kwast. Ik wilde hem ook expres rood hebben, omdat ik opeens iets had met die kleur. 

De octopus en nog meer:
Afgelopen weekend heb ik er een octopus bij gemaakt en nog wat dingen. Het mooie is dat hij nu pas op de helft is. :P Al weet ik zelf nog niet hoe ik hem verder ga maken, omdat ik met mijn gevoel werk. Het is elke keer weer verassing wat er nog meer bij komt. Leve het gevoel zullen we maar zeggen. =)

~ Simo 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten