Pagina's

dinsdag 23 december 2014

Mijn zelfverzonnen muurtekening

De muurtekening is af. :)
 Eigenlijk was hij al een tijdje af, maar ik had er gewoonweg geen tijd voor. Ik was trouwens erg blij toen hij eindelijk klaar was, omdat deze tekening voor mezelf staat. Ik heb hem geheel op gevoel gemaakt zonder een echt idee. Toen hij af was viel er een last van mijn schouders. Klinkt gek, maar de tekening werkte als een soort therapie voor mij.  Gelijk de reden waarom ik graag creabea ben. ;)

 Ik heb voor de muur gewoon standaard verf van Action gebruikt. Vooral die mooie tubes van Bleiswijck werken erg prettig. =) 


Hier nog even een close-up van mijn YOLO stukje. Staat voor mij en 2 lieverds die me altijd steunen. In de muurtekening staan ook andere vrienden verwerkt, maar dat is even puzzelen voor hun. ;)

Hier was ik nog bezig met de tekening. Boven Simo staat er trouwens in de afbeelding  "Make my day Simo. Alleen dat is wat duidelijker te zien in de tekening toen hij klaar was. Hier was het heel licht. ;)

~ Simo 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten