Pagina's

dinsdag 3 februari 2015

Eerste opdracht

Mijn eerste verkochte schilderij


Een tijdje geleden heb ik dit schilderij verkocht voor een leuk bedrag. Ik had dit schilderij als opdracht gemaakt precies zoals de opdrachtgeefster het wilde hebben. Ik had nog nooit zoiets als dit gemaakt, maar ben wel blij met het resultaat. Normaal gesproken doe ik maar wat, maar nu moest ik een beetje nadenken. :P


Hieronder zie je nog 2 foto's van toen ik bezig was met het schilderij. In het begin had ik een heel klein schetsje gemaakt op een notitieblaadje, waarop alleen lijnen stonden en voor de rest heb ik er gewoon iets van gemaakt. :P



Wie weet krijg ik nog meer betaalde opdrachten in de toekomst. :)

~ Simo 

2 opmerkingen:

  1. Hee, dat is heel anders dan ik van je gewend ben! Heel leuk om te zien. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel. Ja, ik moest in opdracht werken, dus dan moet ik een andere stijl laten zien. Nouja het is wel mijn stijl maar ander genre. :P

    BeantwoordenVerwijderen