Pagina's

donderdag 30 april 2015

Nieuw project: Muurschildering Mexico

Muurschildering in process bij maatje Norrie.

Tijdje geleden had ik het er nog over met hem, dat ik wel een muurschildering zou maken van Mexico op zijn muur. Alleen hij moest dan wel alles opnieuw behangen en dat heeft hij gedaan, dus ik kon mooi aan de slag. =)

Hier zie je hoe hij nu nog even is, maar moet nog perspectief verbeteren en details enz. Rechts komen er watervallen en er komen meer bomen.

Dat deel had ik de vorige keer gedaan.

Dit was de schets die ik ff simpel gemaakt had als ideetje.

Volgende week ga ik verder met de tekening en dan wil ik hem gelijk helemaal afmaken. De grap is dat ik niet echt met lijnen of wat dan ook start. Nee, ik begin maar gewoon te kladderen en dan blijf ik kladderen tot het iets wordt. Wat een heerlijk medium is verf toch. :)


~Simo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten