Pagina's

woensdag 13 mei 2015

Muurschildering Mexico

Sinds vorige week is de muurschildering voor mijn maat af.De muurschildering is erg groot  rond de 2 meter nog wat breed en meer dan 1 meter hoog. Links heb ik een tempel gemaakt en rechts watervallen. Er zitten ook nog 2 dieren in waaronder een quetzal en een kameleon. Ze zijn alleen niet erg goed te zien zo. Ik heb het zonder schetslijntjes op de muur geschilderd. Ik werk gewoon van kleur naar kleur en van laag naar laag en dan zie ik het wel. Gewoon lekker mijn eigen gevoel gevolgd en dat van mijn maat en dan komt er vanzelf wel wat uit. Dit gaat altijd automatisch, dus ik kan je niet precies vertellen hoe ik dit doe. :P

~Simo

1 opmerking:

  1. Supermooie schildering!!! Je hebt een erg creatieve manier van kunst, helemaal een eigen stijl! Zou graag eens koffie met je drinken, volgens mij ben jij erg inspirerend om eens mee te kletsen! Mijn mail is Bourgondiër.1984@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen